Onze visie

Onze visie

In deze moderne tijd, waarin ontwikkelingen razendsnel gaan, is het belangrijker dan ooit om succesvol en snel te kunnen veranderen als organisatie. Wij geloven dat iedere organisatie met succes veranderingen aankan, maar alleen als de manier waarop dat gebeurt goed aansluit.

FreshB kiest daarom voor een andere aanpak. Wij helpen organisaties de goede invulling te geven aan verandertrajecten. We weten dat veranderingen veel doen met mensen. Daarom geven wij veel aandacht aan de menskant. We verbinden, luisteren naar de medewerker en de bestuurder en helpen te reflecteren en om te denken. We verliezen daarmee niet het zakelijke belang uit het oog. Door de kracht van mensen te benutten door hun zelfvertrouwen te vergroten en hen te helpen uit hun comfortzone te stappen, kunnen we zakelijk een duurzaam succes boeken.

FreshB helpt vanuit de strategie de organisatie te inspireren om de verandering in te zetten.

Wij kiezen ervoor om alleen met frisse, energieke en gepassioneerde professionals te werken. Mensen die kunnen luisteren naar het verhaal van de organisatie, het verhaal van de mens, maar ook mensen die kunnen doorpakken, die kunnen enthousiasmeren en precies die vaardigheden weten in te zetten die de organisatie op dat moment nodig heeft. Dit vraagt om een type mensen dat sociaal en maatschappelijk betrokken is.

De 21e eeuw staat voor grote uitdagingen in energie, grondstoffen en vervuiling door de toename van de wereldbevolking en het welvaartsniveau. Geïntegreerd denken over hoe we kunnen bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van organisaties en het creëren van duurzame waarden in de maatschappij is essentieel voor nu en de toekomst van onze planeet en kinderen. FreshB vindt het een uitdaging om geïntegreerd denken en duurzame waardeontwikkeling te stimuleren met veranderingen en te ondersteunen vanuit control, finance en bedrijfsvoering bij overheid en bedrijfsleven.

Wilt u weten wat FreshB voor uw organisatie kan betekenen?

© 2018 FreshB -Powered by Linden Associates